9 maj 2009

Nu ger vi järnet!

6 kommentarer:

Erik Andersson sa...

Tjena!
Tänkte upplysa er i Vänsterpartiet att det nazistiska SMR(Svenska Motståndsrörelsen) kommer att ha en manifestation i Skellefteå Centrum på nationaldagen den 6 juni. Detta efter att nazisternas stora marsch i Stockholm blev inställd. Vi kan nog förvänta oss den största samlingen nazister i Norrland någonsin. Vi måste mobilisera mot detta i hela arbetarrörelsen!

Källa: www. patriot. nu

Kjell Hanseklint sa...

Är tyvärr medveten om att dessa löss har en manifestation i Skellefteå.

Erik Andersson sa...

Tycker verkligen det ska påpekas vilka "psyko-nazister" SMR verkligen är i propagandan. Deras ledare Klas Lund har till exempel dömts för dråp då han misshandlade en kille till döds. Flera av dem är dömda för mordförsök och grovt vapenbrott. Detta är liksom inte de vanliga "nazisterna" utan verkligen militanta våldsnazister. TV8 hade ju en intervju med en avhoppad igår och på måndag kommer programmet "Misstänkt" på TV4 att handla om SMR så vi kan räkna med lite gratis motpropaganda mot SMR och fler kanske inser vilka SMR verkligen är.

Jag antar att ni i Vänsterpartiet kommer att vara med och anordna motdemonstrationer tillsammans med övriga arbetarrörelsen? Ett tips är ju att köra en sådan där nyckeldemonstration som de hade i Nyköping.

Lars sa...

Nazisterna har tydligen redan passerat 50 personer "med råge" enligt en nazist på forumet Flashback.

Anonym sa...

Vad är det för fel på er.
SMR är patrioter och inte nazister.
Det är en stor skillnad.

Ska det inte vara tillåtet att älska sitt land här utan att man blir anklagad för att vara rasist.

Sverige är patetiskt. och ni också

Kalle Lundmark sa...

Anonym; SMR är för diktatur, rashygien, elitism, våld. Det har inget med "patriotism" att göra.

Opålästa idiot. LÄS BÖCKER.